Autodesk Dijital Tasarım Kampı - Aralık 2015

4-5 Aralık 2015 tarihinde Marmara Makine Mühendisliği Kulübü (MarmaraMES) öğrenci topluluğunun işbirliği ile üniversitemizde düzenlenen Autodesk Dijital Tasarım Kampı başarıyla sonuçlandı.

Kampın ilk günü beş farklı bölümden 60'a yakım öğrenci Autodesk'in yeni nesil CAD/CAM/CAE aracı Fusion 360 üzerine hızlı bir eğitim aldılar. İkinci gün ise 13 farklı takım oluşturarak, o sabah açıklanan konu doğrultusunda, Fusion 360 ile engelliler için hareket yardımcıları tasarlayarak yarıştılar.

Üniversitemizin öğretim üyelerinden oluşan üç kişilik jürinin değerlendirmesi ile kazanan takımlar belirlendi.

İkincilik ödülü: Konuralp Tevfik Bozdağ, Furkan Savaş, Yusuf Atakan Güner (3. Sınıf)

Üçüncülük Ödülü: Hasan Düzen, Muhammet Tokmak, Naim Steenken, Mehmet Ali Akın (2. Sınıf)

Mansiyon: İhsan Çakmak, Hakan Boranbay, Alperen Bilge Er (1. Sınıf) öğrencilerindendirler

Yarışmaya katılarak 9 saat içinde harika 3B modeller üreten tüm takımları kutlarız!

Bu sayfa Mechanical Engineering tarafından en son 22.07.2016 10:00:26 tarihinde güncellenmiştir.

Makine Mühendisliği