Staj Duyurusu-3

Marmara Üniversitesi senato kararına göre 2020-2021 güz yarıyılı eğitim-öğretim faaliyetleri çevrimiçi olarak sürdürüleceği için, yaz döneminde ME 3000 ve ME 4000 stajlarını tamamlayan öğrenciler, staj raporlarını taratıp bölümümüz staj komisyonuna e-posta olarak gönderebilirler.

Staj öncesinde, yine elektronik olarak gönderdiğiniz belgeler(Zorunlu Staj Başvuru Formu, Uzun Dönem Staj Başvuru Formu, SGK Güvence Beyanı Belgesi,...) de dahil olmak üzere, firmaya imzalatmanız gereken tüm belgeleri(Staj Raporu, Staj Değerlendirme Formu(kapalı zarfta açılmamış olarak),...) bölümümüze teslim etmek üzere muhafaza ediniz. Orijinal belgelerinde eksik olan öğrencilerin stajları iptal edilecektir.

Eğer staj yapılan firma devlet katkısı istiyorsa onunla ilgili tüm belgelerin ıslak imzalı olarak dekanlığa teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Staj raporlarınızı, dosya adında kendi isminizi belirtecek şekilde ve "pdf" formatında aşağıdaki mail adresine gönderebilirsiniz.

omer.dumlupinar@marmara.edu.tr