2020-2021 Güz Dönemi Bitirme Projeleri Konu Başlıkları

Değerli öğrenciler,

Ekteki excel dosyasında bölümümüz öğretim üyelerinin 2020-2021 Güz dönemi bitirme projeleri konu başlıkları bulunmaktadır. Ayrıca her bir bitirme proje başlığı için projenin konusunu özetleyen ve bitirme proje başvurusu için gerekli şartları bildiren birer adet bitirme projesi öneri dosyası da yer almaktadır.  Bitirme projesi öneri dosyalarına ulaşabilmeniz için sizlerle bir şifre paylaşımı da yapılacaktır. Bu dosyaları inceleyerek başvurmak istediğiniz projeleri http://dosya.marmara.edu.tr/eng/me/lisans/ME497-ME498_Engineering_Project_I_II_I_stem_Formu.pdf

linkinden indirmiş olduğunuz ME4097&4098 Engineering Project İstem Formunda sıralayabilirsiniz.

Proje başvurusu yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şöyledir:

- Toplamda beş adet proje için başvuruda bulunabilirsiniz.

- Bir öğretim üyesinin alabileceği maksimum bitirme projesi öğrencisi sayısı beştir.  Bu sayı sağlandıktan sonra ilgili öğretim üyesinden bitirme projesi almak mümkün olmayacaktır.

- Başvurmuş olduğunuz projelerin danışmanı tarafından belirlenen başvuru şartlarına ek olarak eğer proje bir TUSAŞ projesi ise ek şartlar da bulunmaktadır. Buna göre TUSAŞ projesi başvuru şartları ve koşulları aşağıdaki gibidir:

• Başvuran tüm öğrencilerin not ortalamalarının ortalaması 4 üzerinden en az 2,75 veya 100 üzerinden en az 70 olmalıdır.

• Bir üniversitenin aynı bölümü ile bir öğrenim yılında en fazla 3 proje gerçekleştirilebilmektedir.

- Yukarıdaki hususlara göre eksiksiz bir şekilde doldurulan ME4097&4098 Engineering Project İstem Formlarının, başvuran öğrenci tarafından imzalanmış halinin taranarak ya da fotoğraf çekilerek en geç 28 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine kadar Araştırma Görevlisi Serkan ÖĞÜT'e  serkan.ogut@marmara.edu.tr  mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

ME4097-4098 Proposal Lists

HIZLI ERİŞİM