2019-2020 ME497/498 Bitirme Projeleri Konuları

Bitirme projesi alacak öğrencilerin dikkatine,

2019-2020 eğitim öğretim yılında Makine Mühendisliği Programı'nda verilen bitirme projelerine ait konuların yer aldığı çağrı formlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Seçmek istediğiniz konuları bölüm sitesinde yer alan "ME497&498 Engineering Project I&II İstem Formu" isimli formda belirttikten sonra imzalayarak
bölüm başkanlığı sekreterine teslim etmeniz gerekmektedir. Son teslim tarihi 30 Eylül 2019 Pazartesi günüdür.

Dikkat edilecek hususlar:

- Çağrı formlarının bazılarında öğrenci isimleri belirtilmiştir. Bu proje konularına diğer öğrencilerin başvuru yapması mümkün değildir.
- İstem formunda başvurmak istediğiniz projeye ait core ders kodu ve aldığınız not kısmını doldurmayı lütfen unutmayın. Core ders bilgileri ilgili çağrı formlarında yer almaktadır.
- Projelerde isimleri yazan öğrencilerin de form doldurması ve hocalarına forma imza attırması gerekmektedir.